Custom Search

Europske institucije vas podržavaju sa 75 milijardi € svake godine


Predstavljamo vam portal eufondovi.eu koji olakšava rad sa EU fondovima svima, od početnika do stručnjaka. Ali zašto EU fondovi?

Voditelji projekata, studenti, ravnatelji, poduzetnici, inženjeri, ekonomisti, arhitekti, istraživači, zaposlenici, članovi udruga imate projekte?

Europske institucije vas podržavaju sa 75 milijardi € svake godine

Djelatnici poduzeća, organizacija civilnog društva, škola, sveučilišta, centara za edukaciju ili istraživanje, financijskih institucija, javna administracija, agencije i komore, pripremate se za budućnost i pripremate projekte - "Eu fondovi za mene" je tu da vam pomogne.

Europske institucije se zalažu dugoročno. Europske institucije (Europska Unija, Vijeće Europe i europske fondacije) su odlučile financirati više tisuća projekata sa više od 75 milijardi € svake godine, do 2015.

1 Stvorite osnovnu sliku o EU fondovima

Ako niste nikada radili sa EU fondovima, možete pročitati što su eu fondovi.

2 Provjerite tko može koristiti EU financijske potpore?

Veliki broj različitih organizacija iz različitih sektora. Pogledajete detaljnije ovdje.

Prije nego nastavite istraživati kako do EU financijske potpore, pogledajte nekoliko uspješnih hrvatskih projekata.

3 Testirajte demo rješenja portala eu fondovi

Možete testirati neke od usluga portala ovdje i vidjeti kako Vam portal olakšava potragu za EU fondovima za Vaš projekt. Kliknite ovdje.

(Testirajte besplatno 3 sata: 1 Registriracija 2 Prijava 3 Plaćanje)

4 Pronađite dokumentaciju i pomoć*

Portal nudi dokumentaciju koja Vam pomaže kod prijavljivanja projekta. (IPA paket, Start paket) Konzultanti Vam pomažu identificirati potpore dostupne za Vaše projekte. (Izvješće: Identifikacija mogućnosti dobivanja financijske potpore EU)

Našim korisnicima (registrirajte se ovdje) nudimo pristup pojmvniku sa više od 1000 pojmova EU kao i likovima prema drugim važnim stranicama (više od 100 linkova). Video prezentacijeFAQ u kojem ćete pronaći odgovore na česta pitanja. Ako ne nađete željen odgovor, slobodno nas kontaktirajte. Vam olakšavaju korištenje portala, kao i

5 Koji su sljedeći koraci**

  1. Start paket omogućuje da samostalno izradite nacrt svog projekta i
  2. Mogucnosti je tražilica koja omogućuje da identificirate potencijalne potpore za vaš projekt.
  3. PAŽNJA! Ako želite preskočiti korake 1 i 2, nudimo i profesionalnu uslugu identificiranja mogućnosti financiranja za vaše projekte ili organizaciju u roku od 7 dana za 200 EUR
  4. E-obavijesti: Budite redovno informirani putem e-maila o svim natječajima za financijsku potporu europskih institucija koji odgovaraju vašim potrebama.
  5. Ako ste spremni za IPA-u... IPA paket olakšati će vam posao i uštedjet ćete na vremenu.

Nema komentara:

Objavi komentar